Home Laatste Nieuws Valleivogels aan het nieuwe seizoen begonnen

Valleivogels aan het nieuwe seizoen begonnen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Donderdagavond is Valleivogels aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Onder leiding van de nieuwe trainer Aad van den Berg zal de tweedeklasser uit Scherpenzeel eerst vijf keer trainen voordat op zaterdag 19 augustus bij eersteklasser Woudenberg voor de eerste keer vriendschappelijk gevoetbald zal worden. In de oefencampagne speelt Valleivogels op het eigen Sportpark De Bree West tegen de eersteklassers SVL en Montfoort’19.

Valleivogels komt in de districtsbeker West 1 in de poule uit tegen tweedeklasser VV Hooglanderveen, eersteklasser Roda’46 en tweedeklasser Buitenboys uit Almere. Na de knappe tweede positie van vorig seizoen speelt Valleivogels dit seizoen in de tweede klasse B met onder meer Lunteren, Veensche Boys, De Merino’s, VVOP, VRC en VVA Achterberg.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |