App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Oefenzeges voor De Graafschap o21 en Quick 1888 (zo)

Oefenzeges voor De Graafschap o21 en Quick 1888 (zo)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Graafschap onder 21 heeft donderdagavond een oefenwedstrijd op Sportpark De Bezelhorst tegen ROHDA Raalte met 2-1 gewonnen. In Doetinchem kwam de Vierde divisieclub uit Raalte al snel op een 0-1 voorsprong, maar in de tweede helft was Jong De Graafschap tweemaal trefzeker.

Quick 1888 heeft in een vriendschappelijke wedstrijd ESA met 2-1 verslagen. Op Sportpark De Dennen in Nijmegen ging de zondag derdeklasser met een 2-0 voorspong rusten, de bezoekers uit Arnhem wisten in de tweede helft eenmaal tegen te scoren: 2-1.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |