App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Derdeklasser Krayenhoff start vanavond seizoen

Derdeklasser Krayenhoff start vanavond seizoen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na het overtuigende kampioenschap van vorig seizoen begint VV Krayenhoff vanavond aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club uit Nijmegen komt voor de eerste keer in de derde klasse uit en is ingedeeld in 3D met stadsgenoten Brakkenstein, NEC, Quick 1888 en SCE en verder voornamelijk clubs uit Noord-Brabant.

Volgende week donderdag oefent Krayenhoff tegen vierdeklasser SC Millingen voor de eerste keer, verder speelt de club van trainer Angelo van Elk in de voorbereiding vriendschappelijke wedstrijden tegen het zaterdagteam van SC Woezik, Batavia, UHC en Blauw Wit.

In de beker speelt Krayenhoff een uitwedstrijd tegen vierdeklasser NSVV FC Kunde en ontvangt het op het eigen Sportpark De Schoonhorst de sterke vierdeklasser Germania en vijfdeklasser Heumen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |