App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek Zes clubs spelen in Babberich in Frans van de Zand Toernooi

Zes clubs spelen in Babberich in Frans van de Zand Toernooi

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Op vrijdag 25 en zondag 27 augustus doen zes clubs in Babberich mee aan het Frans van de Zand Toernooi. Op vrijdagavond wordt in twee poules van drie gestreden om een plek in de finale op zondag. In de poulefase duren de wedstrijden veertig minuten, de wedstrijden om de eerste, derde en vijfde plek op zondag duren gewoon tweemaal 45 minuten. Vorig jaar was SVHA de beste op Sportpark de Buitenboom, in de finale versloeg de club uit Herveld NVC met 4-1.

In poule A spelen thuisclub SV Babberich, SV Gelders Eiland en Wolfersveen om een plek in de finale. SV Babberich en Gelders Eiland waren vorig seizoen concurrenten in de subtop van de vijfde klasse C en treffen elkaar dit jaar ook in de vijfde klasse D. VV Wolfersveen uit Zelhem speelt komend voetbaljaar in de vijfde klasse C.

In poule B treffen de vierdeklassers Sprinkhanen en Ulftse Boys elkaar en completeert het tweede team van Eldenia de groep. Ulftse Boys eindigde vorig seizoen knap als vierde in de vierde klasse C en komt dit seizoen in de competitie Sprinkhanen tegen. De fysiek sterke groenzwarte formatie uit Nieuw-Dijk eindigde vorig jaar in de middenmoot van de vierde klasse D.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |