App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Oefenzeges Quick 1888 en De Treffers

Oefenzeges Quick 1888 en De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het zaterdagteam van Quick 1888 heeft woensdagavond met duidelijke cijfers vierdeklasser VV Oeken verslagen: 7-1. Halverwege was het al 6-0 voor de Nijmeegse vijfdeklasser die zich afgelopen zomer flink versterkt heeft.

De Treffers won op Sportpark Zuid een oefenwedstrijd van Derde divisionist OJC Rosmalen met 2-1. De roodzwarte formatie uit Groesbeek trad aan met veel jeugdspelers en kwam via doelpunten van Van Strien voor rust en Hamdi na rust op een 2-0 voorsprong. Twintig minuten voor tijd scoorde OJC Rosmalen de aansluitingstreffer, maar daar bleef het bij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |