App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DZC’68 begint donderdag aan nieuwe seizoen

DZC’68 begint donderdag aan nieuwe seizoen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na een lang seizoen met twee wedstrijden in de nacompetitie, winst van de Achterhoek Cup en de vriendschappelijke wedstrijd tegen De Graafschap begint DZC’68 donderdagavond aan het nieuwe voetbaljaar. Onder leiding van de nieuwe trainer Rob Haveman begint de Doetinchemse eersteklasser aan de voorbereiding op een, mede door de invoering van het weekendvoetbal, interessant seizoen.

DZC’68 speelt dinsdagavond 15 augustus in Zutphen de eerste oefenwedstrijd tegen de kersverse tweedeklasser FC Zutphen en voetbalt verder nog vriendschappelijk tegen de divisieclubs MASV en HSC’21 en competitiegenoot Sparta Enschede.

DZC’68 speelt in de bekercompetitie ook een soort van Achterhoek Cup met uitduels tegen tweedeklasser Sportclub Varsseveld en competitiegenoot FC Winterswijk en thuis tegen tweedeklasser VVG’25. In de competitie treft de club uit Doetinchem in de eerste klasse H sterke tegenstanders als SVZW, NEO en WHC en regionale tegenstanders als FC Winterswijk, SV Grol en RKZVC.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |