App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Be Quick Zutphen dinsdagavond gestart

Be Quick Zutphen dinsdagavond gestart

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Be Quick Zutphen is dinsdagavond aan het nieuwe seizoen begonnen. De derdeklasser uit Zutphen gaat van 24 tot 29 augustus op trainingskamp naar Mallorca en speelt daarvoor nog vier oefenwedstrijden. Zaterdag wordt bij derdeklasser FC Ommen het eerste vriendschappelijke duel gespeeld, waarna er een thuiswedstrijd tegen Sallandia en uitduels tegen AZSV 2 en Be Quick’28 volgen.

In de bekerpoule lijkt Be Quick favoriet om de volgende ronde te halen met een thuiswedstrijd tegen buurman Sportclub Eefde dat in de vierde klasse uitkomt en uitwedstrijden tegen vijfdeklasser SV Almen en vierdeklasser DVOV.

Be Quick Zutphen komt dit seizoen uit in de derde klasse A met onder meer Sportclub Brummen, SV Twello en Groen-Wit’62 uit de regio en clubs uit de omgeving Arnhem en Nijmegen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |