App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zaterdag kampioenschap van Huissen

Zaterdag kampioenschap van Huissen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

RKHVV en Jonge Kracht trappen zaterdag het seizoen af met een duel om het officieuze kampioenschap van Huissen. De wedstrijd op Sportpark de Blauwenburcht begint zaterdag om 19:00. Vanaf 2021 staat het prestigieuze treffen tussen de twee voetbalclubs weer op de agenda. In 2021 won RKHVV met 4-2, vorig jaar werd het 1-2 voor RKHVV.

Na een lang seizoen met een nacompetitie die net geen promotie naar de Vierde divisie opleverde, is RKHVV deze week weer begonnen met trainen. Het team van trainer Frans Koenen komt in de eerste klasse G uit met onder meer De Bataven en Sportclub Bemmel en speelt in de beker tegen competitiegenoot Duno en de tweedeklassers Sportclub Westervoort en VV Dieren.

Jonge Kracht is met de nieuwe trainer Gerrit-Jan Barten aan het seizoen begonnen en is dit seizoen een van de titelkandidaten in de derde klasse C waarin de club uit Huissen onder meer Spero, GVA, DVOL en Eldenia treft. In de beker speelt de rode formatie uit Huissen tegen de vierdeklassers Angerlo Vooruit en Veluwezoom en vijfdeklasser SV Loo.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |