App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Keijenburgse Boys zondag aan seizoen begonnen

Keijenburgse Boys zondag aan seizoen begonnen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zondag is Keijenburgse Boys aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Onder aanvoering van de nieuwe trainer Freddy Dahm stonden de selectiespelers van de verrassend naar de vijfde klasse gedegradeerde dorpsclub uit Keijenborg op het veld. Keijenburgse Boys speelt dit seizoen in de Achterhoekse vijfde klasse C met onder meer de nabijgelegen clubs SV Halle, Ratti-Socii en Wolfersveen en de mede-titelkandidaten Ajax B, De Hoven, HMC’17 en Etten.

Zondag speelt Keijenburgse Boys thuis tegen vijfdeklasser SV Gelders Eiland de eerste oefenwedstrijd. Hierna doet Keijenburgse Boys mee aan het Quick toernooi van buurman Pax. In het Gelderse Hengelo speelt de oranjezwarte formatie op vrijdagavond 18 augustus tegen tweedeklasser VV Vorden, twee dagen later volgt een ontmoeting tegen derdeklasser VV Ruurlo.

In de poulefase van de bekercompetitie speelt Keijenburgse Boys uit tegen de vijfdeklassers SC Meddo en Bredevoort en staat op zondag 10 september de prestigieuze derby tegen vierdeklasser Pax op het programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |