App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ambitieus VV Batavia begint zondag

Ambitieus VV Batavia begint zondag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het ambitieuze VV Batavia begint zondag aan de start van het nieuwe seizoen. De club uit Batenburg veroverde op de laatste speeldag op doelsaldo het kampioenschap van de vijfde klasse en heeft zich voor komend seizoen behoorlijk versterkt. Het team van trainer Niek Nelissen komt komend seizoen in de vierde klasse D uit en treft daar onder meer Victoria’25, RODA’28, VV Ewijk en met SV Waalstad, RKSV FC Kunde en Blauw Wit drie clubs uit Nijmegen.

In de voorbereiding speelt VV Batavia uitwedstrijden tegen HBV Beers, RKTVC, SKV, NEC, SML, FC Uden en Krayenhoff. In de beker zit VV Batavia in een poule met slechts drie clubs en zijn de vijfdeklassers SCD’33 en AVIOS/DBV de tegenstanders.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |