App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zwart-Wit’63 heeft eerste trainingsweek afgerond

Zwart-Wit’63 heeft eerste trainingsweek afgerond

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Onder leiding van de nieuwe trainer Bert van den Brink heeft Zwart-Wit’63 de eerste succesvolle trainingsweek afgerond. De derdeklasser uit Harderwijk heeft de eerste drie trainingssessies alweer achter de rug en speelt zaterdag op het eigen Sportpark Parkweg tegen vierdeklasser Blauw Geel’55 de eerste oefenwedstrijd.

De zwart-witte formatie uit Harderwijk speelt vervolgens op het Veluwade toernooi in Hierden tegen competitiegenoten VV Hattem en EFC’58 om zaterdag 26 augustus tegen de Amersfoortse tweedeklasser CJVV de laatste oefenwedstrijd voor de start van de bekercompetitie te spelen. In de bekerpoule opent Zwart-Wit’63 met een uitwedstrijd tegen vierdeklasser VV Elspeet en treedt het verder aan tegen vijfdeklasser Veluwse Boys en het tweede elftal van Veensche Boys.

Zwart-Wit’63 komt dit seizoen uit in de derde klasse C met onder meer EFC’58, OWIOS, ’t Harde, VSCO’61, VIOS V, Oene en VV Hattem. De competitie wordt verder aangevuld met clubs uit Zwolle en titelkandidaat VV Zeewolde.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |