Home Achterhoek SV Harfsen aan nieuwe seizoen begonnen

SV Harfsen aan nieuwe seizoen begonnen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Afgelopen zaterdag is het eerste elftal van SV Harfsen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. De vierdeklasser uit Harfsen speelt zaterdag op het eigen Sportpark ’t Schoolder de eerste oefenwedstrijd tegen vierdeklasser CCW’16. Een week later volgt in Bathmen een vriendschappelijk duel tegen vierdeklasser ABS. Op 26 augustus wordt thuis tegen vijfdeklasser SV Almen het laatste oefenduel gespeeld.

SV Harfsen van trainer Erwin Elders treft in de poulefase van de beker drie opponenten uit Deventer: thuis tegen vijfdeklasser Koninklijke UD 1875 en uit tegen competitiegenoot FC RDC en het naar de derde klasse gepromoveerde SV Helios Deventer.

Na de vierde plaats van vorig seizoen in de vierde klasse H speelt SV Harfsen komend seizoen in de vierde klasse D met onder meer Apeldoornse Boys, Sportclub Eefde, Eerbeekse Boys, Oeken en Sportclub Teuge. De competitie bestaat verder uit clubs uit Deventer en de omgeving Enschede.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |