Home Arnhem Volop oefenwedstrijden voor Elsweide

Volop oefenwedstrijden voor Elsweide

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Elsweide

Na het kampioenschap van vorig seizoen is het versterkte Elsweide inmiddels aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. De formatie van trainer Harun Koprulu is verrassend ingedeeld in de “Apeldoornse” vierde klasse E en hoopt komend seizoen nieuwe successen te beleven. In de voorbereiding speelt de club uit Arnhem liefst zeven oefenwedstrijden en bovendien nog twee wedstrijden op het toernooi van stadgenoot Eldenia.

Opvallend genoeg speelt de roodblauwe club uit Arnhem alle zeven vriendschappelijke wedstrijden in de voorbereiding uit. Op 15 augustus staat tegen vijfdeklasser Dodewaard de eerste oefenwedstrijd op het programma, daarna volgen duels tegen Elistha (19/8), Basteom (20/8), SV Loil (22/8), SV Nijmegen (29/8), Ede/Victoria (5/9) en Arnhemse Boys (12/9). Op 24 en 27 augustus speelt Elsweide op het toernooi van Eldenia.

Elsweide begint met een thuiswedstrijd op Sportpark Elsweide op 3 september tegen vierdeklasser Sportclub Groessen de poulefase van het bekertoernooi, daarna volgen uitduels tegen derdeklasser SML en vierdeklasser FC Jeugd. Voor de start van de competitie op 24 september speelt Elsweide dus liefst twaalf duels, een halve competitie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |