App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SC Doesburg aan nieuwe seizoen begonnen

SC Doesburg aan nieuwe seizoen begonnen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Koos Roelofs

Sportclub Doesburg is vanmorgen in de regen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Het team van trainer Rick Bosch zal komend seizoen in de vierde klasse C proberen de sterke tweede competitiehelft van afgelopen seizoen een vervolg te geven.

In de voorbereiding speelt SC Doesburg op zaterdag 12 augustus in Arnhem tegen vijfdeklasser ASV Zuid Arnhem van voormalig trainer Giovanni Zweers de eerste oefenwedstrijd. Daarna volgen nog vriendschappelijke duels tegen vierdeklasser Loenermark op 20 augustus en een week later thuis tegen vierdeklasser SV CCW’16.

In de bekercompetitie speelt SC Doesburg op 3 september uit tegen vijfdeklasser Eendracht Arnhem, waarna een thuiswedstrijd tegen vijfdeklasser SV Gelder Eiland volgt. Op zondag 17 september staat in Duiven het laatste pouleduel tegen derdeklasser DVV op het programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |