App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws TEC winnaar Harry Hamstra Cup

TEC winnaar Harry Hamstra Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC heeft de eerste prijs van het seizoen binnen. De Derde divisionist uit Tiel won de sterk bezette Harry Hamstra Cup door zaterdag met 1-1 gelijk te spelen tegen IJsselmeervogels. In de tweede helft scoorde aanwinst Anderson Lopez de gelijkmaker voor de formatie van het trainersduo Eric Meijers en Hans van de Haar. Eerder in het toernooi had TEC al met 3-0 gewonnen van Sparta Nijkerk en DVS’33 met 0-1 verslagen. Zaterdag speelt TEC in de voorronde van de KNVB Beker thuis tegen DOVO.

Op de laatste speeldag van de Harry Hamstra Cup versloeg Sparta Nijkerk verrassend Tweede divisieclub SV Spakenburg met 1-0. Jesse Buitenhuis was de maker van het enige doelpunt. Eerder op de dag won DOVO met 3-1 van DVS’33.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |