App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Blauw Geel’55 heeft nieuwe trainer gevonden

Blauw Geel’55 heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Vlak voor de start van het seizoen heeft Blauw Geel’55 een nieuwe hoofdtrainer gevonden. Gerwin Dekker is komend jaar de nieuwe trainer van de club uit Ede die afgelopen seizoen naar de vierde klasse degradeerde. Bij Blauw Geel’55 wordt Dekker de opvolger van clubman Marcel van der Hoop die na het seizoen besloot te stoppen.

Gerwin Dekker was afgelopen seizoen trainer van competitiegenoot SDS’55. Bij de club uit Wekerom kende hij een moeizame start, maar daarna draaide SDS’55 uitstekend met een derde plaats en een nacompetitieticket als beloning. In het verleden was Dekker onder meer trainer van VV Barneveld. De trainer uit Voorthuizen zou in zijn woonplaats bij tweedeklasser VVOP de onder 19 gaan trainen, maar hier gaat nu een streep door.

Blauw Geel’55 speekt komend seizoen in de vierde klasse A met onder meer VV Barneveld, Harskamp en SDS’55. In de beker start de club uit Ede met een lastige uitwedstrijd tegen derdeklasser De Paasberg waarna een Edese derby tegen Fortissimo en een uitwedstrijd in Heteren tegen competitiegenoot SDOO volgt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |