Home Arnhem Acht clubs strijden om Wageningen Cup

Acht clubs strijden om Wageningen Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Traditiegetrouw strijden de clubs uit Wageningen en omgeving in de voorbereiding op het nieuwe seizoen om de Wageningen Cup. Dit jaar wordt op de velden van organisator WAVV op zaterdag 19 augustus om de Intersport Winners Wageningen Cup gespeeld. Ook titelverdediger SKV is van de partij, de Wageningse derdeklasser versloeg vorig jaar in de finale VVA Achterberg na strafschoppen.

Met de derdeklassers WAVV, ONA’53 en SKV en vijfdeklasser WVV Wageningen doen dit jaar vier van de vijf clubs uit Wageningen mee, alleen de studentenvereniging GVC ontbreekt. Het deelnemersveld wordt aangevuld met vijfdeklasser Ede/Victoria, derdeklasser Candia’66 uit Rhenen, vijfdeklasser SV Panter uit Veenendaal en tweedeklasser VVA Achterberg.

De acht clubs spelen in twee poules van vier, waarvoor op de wedstrijddag zelf nog geloot wordt. De poulewedstrijden duren een half uur, de poulewinnaars spelen om 15:00 de finale op Sportpark Ketwich Verschuur in Wageningen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |