App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws vv Dieren start aan voorbereiding

vv Dieren start aan voorbereiding

door Redactie
0 reacties

Het voetbal leeft enorm binnen v.v. Dieren en hierdoor heeft men ruim 70 spelers beschikbaar die geselecteerd willen voetballen. Zowel de A-selectie (1ste) als de B-selectie (2de en 3de) gaan zaterdag 5 augustus weer van start.

vv Dieren heeft zich kunnen versterken met een aantal spelers uit de regio. Daarnaast komen er veel spelers over uit de o19 die ook gaan proberen een plaatsje in de A-selectie te bemachtigen. In de voorbereiding speelt v.v. Dieren een minitoernooi met Oeken, Angerlo Vooruit en AGOVV als tegenstanders. Deze wedstrijden vinden plaats op het Nieuwland in Dieren tussen 13.00 en 16.00 uur.

Mede door het trainingskamp van afgelopen seizoen en de goede contacten is Dieren door v.v. Hierden uitgenodigd op het Veluwade toernooi. Op woensdag 16 en zaterdag 19 augustus zal dit toernooi met 10 deelnemende verenigingen gespeeld worden. Op woensdag is v.v. Unicum uit Lelystad de tegenstander en op zaterdag Zeewolde. Zaterdag 26 augustus gaat Dieren de titel verdedigen om de Rheden Cup tegen sc Rheden, EDS, VVO en DVOV. Dit toernooi vindt plaats in Rheden. Dinsdag 29 augustus volgt een oefenwedstrijd tegen en bij AZC Zutphen.

Zaterdag 2 sept de bekerwedstrijd thuis tegen sc Westervoort, de week erop, zaterdag 9 sept uit naar RKHVV voor de 2de bekerwedstrijd en sluiten op zaterdag 16 september de voorbereiding af met een thuiswedstrijd voor de beker tegen DUNO uit Doorwerth. Dieren is dit jaar ingedeeld in de 2e klasse I. Hierin komen zij de volgende clubs tegen: FC Zutphen, De Zweef, Tubantia, Gramsbergen, BWO, Barbaros, ATC’65, Den Ham, Nieuwleusen, Oranje Nassau, PH, Rigtersbleek, Vroomshoopse Boys.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |