Home Achterhoek De Graafschap onderuit in Den Bosch

De Graafschap onderuit in Den Bosch

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Graafschap heeft de oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch met 2-1 verloren. Halverwege stond competitiegenoot FC Den Bosch op het kunstgrasveld van het eigen stadion met 2-0 voor. In de tweede helft scoorde aanvoerder Jeffry Fortes uit een strafschop de aansluitingstreffer: 2-1.

In Den Bosch begon De Graafschap heel matig aan het oefenduel en kwam de thuisploeg via doelpunten van Kostorz en De Groot op een 2-0 voorsprong. De ploeg trainer Jan Vreman kreeg via Schenk en Yadir de grootste kansen op een tegengoal. Al snel in de tweede helft kreeg De Graafschap na een overtreding op Onal een strafschop die door Fortes werd verzilverd. Echt dichtbij de gelijkmaker kwam De Graafschap echter niet meer.

Bij De Graafschap speelde proefspelerJosué Schmidt voor rust en Jerry van Wolfgang na rust.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |