App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws AZC aan het nieuwe seizoen begonnen

AZC aan het nieuwe seizoen begonnen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AZC is donderdagavond aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. De zondagclub uit Zutphen degradeerde vorig seizoen uit de tweede klasse en komt komend seizoen in de aantrekkelijke derde klasse B uit met onder meer Warnsveldse Boys.

In de voorbereiding speelt AZC vijf oefenwedstrijden, de formatie van trainer Ton Polman begint zondag in Zutphen tegen derdeklasser Eldenia en treft verder nog de derdeklassers DDV’23 en VIOD en de tweedeklassers VV Dieren en DVC’26.

In de beker is AZC favoriet om als poulewinnaar door te bekeren in een poule met stadsgenoot De Hoven en de vierdeklassers Basteom en Loenermark.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |