App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zaterdag eerste oefenduel ASV Zuid Arnhem

Zaterdag eerste oefenduel ASV Zuid Arnhem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Vijfdeklasser ASV Zuid Arnhem speelt zaterdag de eerste vriendschappelijke wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De flink gerenoveerde selectie van trainer Giovanni Zweers treft zaterdag in Westervoort derdeklasser AVW’66.

Een week later speelt Zuid Arnhem op de eigen Drielse Dijk een oefenwedstrijd tegen vierdeklasser Sportclub Doesburg. Op zondag 20 augustus volgt in Arnhem bij VDZ een toernooi met wedstrijden tegen de derdeklassers VDZ, DVV en ESA. Tegen vierdeklasser OSC staat op zondag 27 augustus de laatste vriendschappelijke wedstrijd op het programma.

Zuid Arnhem speelt in de beker tegen achtereenvolgens vierdeklasser BVC’12, derdeklasser ESA en derdeklasser Kolping-Dynamo voordat op 23 september de vijfde klasse B begint.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |