App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vier Gelderse clubs bij toernooi VVA Achterberg

Vier Gelderse clubs bij toernooi VVA Achterberg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De kersverse tweedeklasser VVA Achterberg organiseert op zaterdag 26 augustus de strijd om de CMC-Achterberg Cup waaraan vier Gelderse clubs deelnemen. Aan het toernooi doen acht regionale clubs mee die in twee poules van strijden om de toernooiwinst. De wedstrijden in de poule en in de finale duren tweemaal een kwartier.

Aan het toernooi doen de Wageningse derdeklassers WAVV en SKV mee. Ook het naar de derde klasse gepromoveerde Fortissimo uit Ede behoort tot het deelnemersveld, evenals de Tielse tweedeklasser Theole. Naast organisator VVA Achterberg maken de Veenendaalse clubs SV Panter, VRC en vv Veenendaal het deelnemersveld compleet.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |