App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Weer een ervaren prof naar De Treffers

Weer een ervaren prof naar De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Een paar dagen nadat Youri Loen is vastgelegd, heeft De Treffers de selectie een volgende kwaliteitsimpuls gegeven. De 33-jarige Guus Joppen speelt komend seizoen op Sportpark Zuid. De verdediger,  die zowel als rechtsback als centrale verdediger kan spelen, kwam afgelopen seizoen nog 31 keer voor Roda JC uit in de Eerste divisie.

Joppen speelde bij Roda JC, Helmond Sport, NEC, Willem II en VVV Venlo in totaal 499 duels in het betaald voetbal en mede vanwege een verhuizing naar Uden werd de overstap naar De Treffers interessant.

Op de website van De Treffers zegt Joppen het volgende hierover:

“Na het eerste contact met De Treffers is er geen interessante optie voorbij gekomen en daarom ben ik vorige week op gesprek gegaan bij De Treffers. Ik kende De Treffers al als een van de grootse amateurclubs, maar ik was nog nooit op sportpark Zuid geweest. Ik was meteen onder de indruk van de mooie accommodatie en omdat het gesprek ook positief was, zijn we al snel tot een akkoord gekomen. Het mooie natuurgrasveld is ook een echt pluspunt!”

“Ik heb hoge verwachtingen bij de Tweede Divisie. Ik verwacht dat het misschien fysiek nog wel zwaarder is, omdat in de Keuken Kampioen Divisie tegenwoordig veel talenten spelen en er minder op duels wordt gespeeld. De resultaten in de beker van de laatste jaren laten ook zien dat het verschil tussen de Keuken Kampioen Divisie en Tweede Divisie steeds kleiner wordt. Ik heb bovendien begrepen dat Leeroy Echteld een fanatieke trainer is en ik heb er dus zin in om vol aan de bak te gaan!

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |