App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws BVC’12 start nieuwe seizoen vandaag

BVC’12 start nieuwe seizoen vandaag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De selectie van BVC’12 traint vanavond voor de eerste keer dit seizoen. Bij de vierdeklasser uit Beek Ubbergen keren de routiniers Niek Bielderman en Luuk Botden terug. Daartegenover staat het vertrek van Boris Hendriks (studie in Utrecht), Cenk Özturk (Quick 1888) en Issa Shakouri (Rood Wit).

15 augustus staat tegen vijfdeklasser Den Dam de eerste oefenwedstrijd op het programma. Verder wordt er geoefend tegen Quick 1888, SC Millingen, Germania en SDOO. In de poulefase van de beker treft BVC’12 met ESA en Kolping-Dynamo twee derdeklassers. Vijfdeklasser ASV Zuid Arnhem is de derde opponent in de beker.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |