App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nijmeegse oud-prof versterkt De Treffers

Nijmeegse oud-prof versterkt De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Treffers heeft de selectie per direct versterkt met Youri Loen. De 32-jarige linksbenige controlerende middenvelder met de uitstekende traptechniek speelde zaterdag al een helft mee in de oefenwedstrijd tegen Hercules en de samenwerking bevalt beide partijen uitstekend.

Loen speelde in de jeugdopleiding van SV Orion en NEC en kwam na zes Eredivisieduels bij NEC verder onder meer uit voor FC Dordrecht, Sparta, Fortuna Sittard, FC Emmen en Almere City. Daarna speelde de middenvelder nog in Griekenland, Finland en Malta.

Op de website van De Treffers zegt Loen: “Ik ken De Treffers natuurlijk omdat ik uit de buurt kom en het een hele grote amateurclub in de regio is. Mijn vader is er zelfs nog trainer geweest van de A1. De Treffers heeft me al vaker gepolst en afgelopen week heb ik een kijkje in de keuken genomen (vier trainingen en één helft in de oefenwedstrijd tegen Hercules). Dat beviel me erg goed en dus ga ik er alles aan doen om successen te boeken met De Treffers!”

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |