App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Weer brand clubhuis SV Orion

Weer brand clubhuis SV Orion

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het Nijmeegse SV Orion is voor de tweede keer in korte tijd met een brand geconfronteerd. Op de website van de Vierde divisieclub staat onderstaand bericht:

In ons clubhuis is vrijdagochtend weer brand ontstaan. Dit keer is kortsluiting door waterlekkage de oorzaak. Dit betekent dat de kleedkamers voorlopig niet gebruikt kunnen worden. Ook het licht op de velden kan de komende tijd niet aan.

De brand ontstond in de meterkast in de technische ruimte van het clubhuis. Bouwvakkers, die bezig waren met het herstel van het clubhuis na de eerdere brand, roken daar ‘s ochtends een brandlucht en schakelden gelijk de brandweer in.

Onze voorzitter Tom Smit liep toevallig buiten met zijn hond toen hij ineens de brandweer en politie het terrein op zag rijden. ,,Als die bouwvakkers het niet hadden ontdekt, had de schade nog groter kunnen zijn’’, zegt Smit. Gelukkig is dat niet gebeurd, maar de consequentie is wel dat we niet weten wanneer we weer precies gebruik kunnen maken van de kleedkamers en het licht bij de velden.

De mensen die nodig zijn om de meterkast en de bijbehorende installaties te herstellen, zijn tot 14 augustus op vakantie. Daarna kan het nog een tijd duren voordat alles gemaakt is. Ook moet het dak gemaakt worden, want zeer vermoedelijk is daar de waterlekkage ontstaan.

,,De laatste tijd is het dak provisorisch hersteld’’, zegt voorzitter Smit. ,,Eigenlijk moet het nu gewoon goed gemaakt worden, want anders hebben we dadelijk wéér lekkage.’’ Hoe lang het precies duurt tot het dak hersteld is, is moeilijk te zeggen.

Er kan wel getraind worden op de velden, maar leden kunnen het beste omgekleed naar de velden komen. Ook moet er in augustus rekening mee worden gehouden dat het op een bepaalde tijd donker is, en dat er dus ook niet meer getraind kan worden.

Als er meer duidelijk is, dan wordt dat door de club gecommuniceerd.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |