App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Titelkandidaat VV Loenermark begint zondag

Titelkandidaat VV Loenermark begint zondag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Onder leiding van de teruggekeerde trainer Marco Rou begint VV Loenermark zondag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De vierdeklasser uit Loenen start na de goede prestaties van afgelopen seizoen en de versterkingen als een van de favorieten aan de vierde klasse E.

Zondag 13 augustus staat tegen vijfdeklasser SV Loil de eerste oefenwedstrijd op het programma, verder volgen er vriendschappelijke duels tegen de vierdeklassers SC Doesburg en Apeldoornse Boys en tegen derdeklasser De Paasberg.

Op zaterdag 26 augustus staat de Derby Cup op het programma wanneer VV Loenermark buurman Eerbeekse Boys treft.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |