App Icon

VoetbalGelderland

Home Betaald VoetbalVitesse Aanvangstijd oefenduel Vitesse gewijzigd

Aanvangstijd oefenduel Vitesse gewijzigd

door Redactie
0 reacties

Het aanvangstijdstip en de speelduur van de oefenwedstrijd van Vitesse tegen Eintracht Frankfurt zijn gewijzigd. Het duel wordt komende vrijdag niet om 14.30 uur, maar om 15.00 uur afgetrapt in de Untersberg-Arena in Grödig. Daarnaast wordt er ‘gewoon’ twee keer 45 minuten gevoetbald.

Het duel met Eintracht Frankfurt is vrijdag toegankelijk voor publiek. Er is een online kaartverkoopingericht voor het treffen met de Europa League-winnaar van 2022. Voor de geïnteresseerden is hier meer informatie over het oefenduel te vinden.

Eintracht Frankfurt vs Vitesse vormt de afsluiter van het trainingskamp in Oostenrijk. Voor deze wedstrijd wordt er weer een livestream beschikbaar gesteld. De oefenpot is ook uitgebreid te volgen via Twitter, Facebook, YouTube, Instagram en de clubwebsite.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |