App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Veel vertrouwen SML in Samir

Veel vertrouwen SML in Samir

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SML heeft veel vertrouwen in de jonge en ambitieuze trainer Muhaiman Samir. Het nieuwe bestuur van de Arnhemse derdeklasser en de trainer hebben een contract tot 2024 getekend met daarin een optie voor een extra jaar. Wanneer die optie gelicht wordt, zal Samir minimaal tot de zomer van 2025 op De Bakenberg werkzaam zijn.

In het voorjaar van 2022 begon Samir als 26-jarige hoofdtrainer bij SML. Afgelopen seizoen eindigde de zwartwitte formatie in het eerste volledige seizoen van Samir ondanks goede prestaties in de thuisduels in de middenmoot van de derde klasse B.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |