App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Achilles’29 start als titelfavoriet

Achilles’29 start als titelfavoriet

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na een aantal moeizame seizoenen en degradaties start Achilles’29 komend seizoen als titelfavoriet aan de competitie. De zwartwitte formatie uit Groesbeek speelt in de tweede klasse G en treft onder meer Nivo-Sparta, Tricht, Roda Boys en Theole.

De flink versterkte selectie van trainer Patrick Pothuizen begint op woensdag 2 augustus aan de voorbereiding en oefent tegen onder meer SC Woezik en AWC. Ook speelt Achilles’29 op De Heikant een mini-toernooi tegen JVC Cuijk en Olympia Boxmeer. Verder speelt Achilles’29 voor de Berg en Dal cup tegen Rood-Wit en Groesbeekse Boys.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |