Home Betaald VoetbalDe Graafschap Jefta Bresser nieuwe HJO De Graafschap

Jefta Bresser nieuwe HJO De Graafschap

door Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Begin juni werd de trainersstaf van de jeugdopleiding voor het seizoen 2023-2024 bekend gemaakt. Net als in het afgelopen seizoen zou Jan Vreman opnieuw de verantwoordelijke zijn voor het O18-team. Een ruime maand verder is inmiddels duidelijk dat Jan is doorgeschoven naar het vlaggenschip.

Door het wegvallen van Jan Vreman als hoofdtrainer in de bovenbouw ontstond er een gat. Een gat, waar hoofd jeugdopleiding Jefta Bresser zelf induikt. Hiermee vervult Bresser in het nieuwe seizoen een combinatiefunctie van zowel hoofdtrainer O18 als hoofd jeugdopleiding. “Dit was aan de voorkant niet de bedoeling, maar het is prachtig om te zien dat de staf van ons eerste elftal gevuld is met mensen van de opleiding,” reageert de hoofd jeugdopleiding op de recente ontwikkelingen. “Training geven blijft gewoon het leukste wat er is en er staat een zeer talentvolle O18 groep,” besluit Bresser.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |