App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Vitesse presenteert drie aanwinsten

Vitesse presenteert drie aanwinsten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Vitesse kan terugkijken op een bijzonder productieve dag op de transfermarkt. De Arnhemse Eredivisieclub presenteerde drie aanwinsten op dinsdag 18 juli: Eloy Room, Said Hamulic en Kacper Kozlowski.

Met Eloy Room haalt Vitesse de gewenste ervaren en betrouwbare doelman terug naar Arnhem. De 34-jarige keeper vertrok na de bekerwinst in 2017 bij Vitesse naar PSV om zes jaar later na een succesvol avontuur bij Columbus Crew in de Verenigde Staten terug te keren bij Vitesse.

De pas 19-jarige aanvallende middenvelder Kacper Kozlowski uit Polen wordt net als vorig seizoen van Brighton Hove & Albion gehuurd. Said Hamulic is een 22-jarige spits die met een optie tot koop gehuurd wordt van Toulouse. Hamulic werd in Leiderdorp geboren, maar is international van Bosnië Herzegovina.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |