App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Scherpenzeel al aan nieuwe seizoen begonnen

VV Scherpenzeel al aan nieuwe seizoen begonnen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De selectie van VV Scherpenzeel is afgelopen zaterdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. De club uit Scherpenzeel kende afgelopen seizoen een geweldig jaar met het kampioenschap van de eerste klasse en het bereiken van de bekerfinale. Hierdoor speelt de formatie van trainer Koen Janssen komend jaar in de Vierde divisie en doet het mee aan de voorronde van de landelijke KNVB Beker.

Komende zaterdag wordt al de eerste oefenwedstrijd gespeeld wanneer op Sportpark De Vinken in Bunschoten VV Eemdijk de tegenstander is. Een herhaling van de finale om de districtsbeker van vorig seizoen toen het naar de Derde divisie gepromoveerde Eemdijk in een spectaculaire wedstrijd met 6-3 te sterk was. Scherpenzeel speelt verder op 29 juli thuis tegen Hoogland en op 5 augustus in Nijmegen tegen Orion. Verder wordt er op 8 augustus nog geoefend tegen competitiegenoot SDV Barneveld en op 19 augustus tegen De Zuidvogels.

Op zaterdag 12 augustus speelt VV Scherpenzeel in de eerste voorronde van de landelijke KNVB Beker een uitwedstrijd tegen Zwaluw VFC. De wedstrijd in Vught tegen de tweedeklasser begint om 17:00.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |