App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Hooggespannen verwachtingen talentvol DVV

Hooggespannen verwachtingen talentvol DVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DVV begint op dinsdagavond 8 augustus aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Bij de derdeklasser uit Duiven begint de ervaren trainer Ron Olyslager alweer aan zijn zesde voorbereiding. Afgelopen seizoen eindigde DVV met een eindsprint van 22 punten uit de laatste acht wedstrijden op een knappe vierde plaats in de derde klasse B van kampioen Sportclub Westervoort waardoor de verwachtingen voor komend seizoen hooggespannen zijn. De jonge en talentvolle selectie is bij elkaar gebleven en vanuit de jeugd sluiten doelman Sem Hoogerdijk, Stijn Geurts en Chris van Loon aan. Bovendien keert de begenadigde middenvelder Justin Kemis na een zware blessure terug bij de Duivense hoofdmacht.

Voor de start van de competitie speelt DVV vijf oefenwedstrijden, de eerste op dinsdag 15 augustus in Duiven tegen vierdeklasser SC Rijnland. Daarna volgen nog vriendschappelijke duels op Sportpark Horsterpark in Duiven tegen tweedeklasser DCS, derdeklasser SKV en competitiegenoten SDOUC en RKSV Driel.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |