App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws ZVV De Hoven ambitieus nieuwe seizoen in

ZVV De Hoven ambitieus nieuwe seizoen in

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Zutphense Voetbal Vereniging De Hoven begint op zondag 6 augustus aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van de nieuwe trainer Marcel Gerrist staat dan de eerste training op Sportpark Molenweg op het programma. De vijfdeklasser uit Zutphen speelt in de voorbereiding oefenwedstrijden tegen EDS Ellecom, Eerbeekse Boys, SV Halle, SC Rheden en Almen.

De Hoven kende vorig seizoen een vliegende start, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met de vierde positie in de vijfde klasse B. In de finale van de nacompetitie was buurman VV Voorst te sterk. Onder aanvoering van de 47-jarige trainer Marcel Gerrist, met een verleden bij onder MASV, Eendracht Arnhem en RVW, is de doelstelling duidelijk: promoveren. De selectie van de vijfdeklasser bleef grotendeels in tact en met Dittgher Aarssen krijgt de selectie een kwaliteitsimpuls. De 30-jarige aanvallende middenvelder speelde in het verleden onder meer bij Scherpenzeel en Renswoude en maakt de overstap van derdeklasser VV SBC uit Son.

ZVV De Hoven is ingedeeld in de vijfde klasse C en treft daar onder meer SHE, Ratii-Socii en Epse. Andere titelkandidaten lijken Ajax B en Keijenburgse Boys.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |