App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Veensche Boys begint met bekerwedstrijd

Veensche Boys begint met bekerwedstrijd

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De ambitieuze tweedeklasser Veensche Boys begint op dinsdagavond 1 augustus aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club uit Nijkerkerveen speelt op zaterdag 12 augustus direct de eerste wedstrijd al in de voorronde van de KNVB Beker thuis tegen HVCH, een Vierde divisieclub uit Heesch.

Het team van trainer Erik Assink doet in de voorbereiding op de competitie mee aan het Veluwade toernooi in Hierden waar wedstrijden tegen NSC Nijkerk en vv Hierden op het programma staan. Verder speelt Veluwse Boys nog oefenwedstrijden tegen SVL, FC Aalsmeer en SO Soest.

Veensche Boys is dit seizoen ingedeeld in de tweede klasse B van district West 1 met onder meer VVOP, Lunteren, De Merino’s, De Valleivogels, VRC en VVA Achterberg.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |