App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Verdediger TEC stopt en kiest voor maatschappelijke carrière

Verdediger TEC stopt en kiest voor maatschappelijke carrière

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rodney Klooster stopt per direct met voetballen op niveau en vertrekt bij TEC om zich te richten op zijn maatschappelijke carrière. De 26-jarige verdediger kwam twee seizoenen geleden naar TEC en speelde daarvoor onder meer bij Excelsior, FC Dordrecht en FC Eindhoven en bij clubs in Slowakije, Bulgarije, Finland en Georgie.

De rechtsback, die in de jeugd ook voor Feyenoord uitkwam, speelde in totaal 31 wedstrijden in de Eerste divisie en 41 duels in de Tweede divisie. Op de website van TEC geeft Klooster uitleg: “De beslissing om te stoppen met voetbal was niet eenvoudig, maar als er een kans voorbijkomt, waarvan je weet dat niet zo 1, 2, 3 meer langs gaat komen, moet je die grijpen. En dat heb ik dan ook gedaan. De keuze die ik heb gemaakt is dan ook echt gericht op de toekomst. Ik ga verder bouwen aan mijn maatschappelijke carrière. Ik ben nu eindverantwoordelijke bij Beyond Yourself in Rotterdam. Hier geef ik performance trainingen en groepslessen. Ik heb dit altijd al leuk gevonden en kan dit nu voor de volle 100% uitvoeren. Ik kijk terug op een mooie tijd bij TEC. Ondanks de afstand, ben ik altijd met veel plezier naar de club gegaan. Het was superfijn samen te werken met Hans van de Haar als trainer, maar vooral als mens. En ook de samenwerking met de andere leden van de technische staf, spelers en club heb ik als zeer prettig ervaren. Ik wil alle supporters, vrijwilligers, stafleden en teamgenoten bedanken voor een fijne tijd.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |