App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws TEC verrast met komst ervaren aanvaller

TEC verrast met komst ervaren aanvaller

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Arsenio Valpoort. De 30-jarige aanvaller voetbalde in het verleden onder meer achttien duels in de Eredivisie bij SC Heerenveen en maakt de overstap uit de Bulgaarse competitie.

Valpoort moet de Derde divisieclub uit Tiel komend seizoen aan doelpunten helpen en heeft met clubs als Heerenveen, PEC Zwolle, RKC Waalwijk, Almere City en FC Dordrecht een mooi rijtje clubs in Nederland achter zijn naam. Verder was de aanvaller ook nog actief in Israël, Zuid-Korea, België, Cyprus, Albanië, Hongarije, Indonesië, en Bulgarije.

Op de website van TEC geeft Arsenio Valpoort een toelichting: “De afgelopen jaren heb ik veel in het buitenland gevoetbald en heb daar hele mooie dingen kunnen doen, zien en beleven. Maar het is nu voor mij tijd om terug te keren naar Nederland, waar ik het ook altijd goed naar mijn zin heb gehad bij de verschillende clubs waar ik heb gespeeld. Ik ben volop aan het bouwen aan mijn maatschappelijke carrière en dat is goed te combineren met amateurvoetbal, waarbij je niet elke dag op het voetbalveld staat. Daarom ben ik gaan rondkijken bij de verschillende amateurclubs in Nederland en kwam ik in contact met TEC.

Na het eerste gesprek met Hans van de Haar was het gevoel gelijk goed. Er was gelijk een klik en deze kans bij TEC biedt mij de gelegenheid om met voetbal bezig te zijn en te blijven, terwijl ik tegelijkertijd verder ga met mijn maatschappelijke carrière. Ik ben blij met deze kans en ik kijk ernaar uit om komend seizoen iets moois neer te gaan zetten. Het allermooiste zou zijn als we door deze goede resultaten volgend jaar weer terugkeren naar de Tweede Divisie, want dat is toch wel het niveau waar TEC thuishoort. Dat is mijn streven. Ik hoop dan ook dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen en dat ik met mijn ervaring de jongere spelers binnen ons team ook kan helpen bij hun ontwikkeling.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |