App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Marciano Mengerink heeft nieuwe club gevonden

Marciano Mengerink heeft nieuwe club gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Marciano Mengerink speelt komend seizoen bij AFC meldt Voetbal in de bollenstreek. De 32-jarige spits kwam afgelopen seizoen uit voor TEC. Eind juni werd bekend dat Mengerink ondanks een doorlopend contract tot de zomer van 2024 de club uit Tiel per direct verlaat. In 2022 maakte de makkelijk scorende aanvaller de overstap van VV Katwijk naar TEC maar mede door een zware knieblessure werd zijn periode bij TEC geen succes.

De spits uit Warnsveld met een verleden bij onder meer FC Zutphen en SDV Barneveld maakte vooral bij Katwijk veel indruk. Bij de huidige kampioen van de Tweede divisie kwam Mengerink in 160 wedstrijden in de Tweede divisie tot 77 goals. Bij TEC kwam Mengerink in twaalf competitieduels tot vijf doelpunten, waarna de zware knieblessure volgde waardoor de spits waarschijnlijk tot oktober uitgeschakeld. is.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |