App Icon

VoetbalGelderland

Home Betaald VoetbalDe Graafschap De Graafschap raakt Neghli kwijt aan eredivisionist

De Graafschap raakt Neghli kwijt aan eredivisionist

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Graafschap en Sparta Rotterdam hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Camiel Neghli. De 21-jarige middenvelder heeft vandaag zijn medische keuring afgerond en een contract getekend voor drie seizoenen met een optie voor nog een extra seizoen. Camiel Neghli zal afreizen naar Delden waar Sparta Rotterdam momenteel op trainingskamp is.

Technisch Directeur Gerard Nijkamp over de transfer van Neghli: “Camiel is vanuit de jeugdopleiding van De Graafschap doorgestoten tot het eerste elftal en we volgen hem al lange tijd. Afgelopen seizoen was dat nog makkelijker omdat hij uit is gegroeid tot een vaste waarde in Doetinchem. Met 32 competitiewedstrijden vorig seizoen waarin hij elf keer scoorde en vijf assists gaf als offensieve middenvelder, die ook aan de zijkant uit de voeten kan, is het tijd voor hem op zich op een hoger niveau te presenteren. Sparta wil hem die mogelijkheid bieden en hij zal op zijn beurt de concurrentie aan moeten gaan om zich in het team te spelen. Daar geven we hem de ruimte voor door hem langdurig vast te leggen zodat hij kan toewerken naar zijn debuut in de Eredivisie.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |