Home Achterhoek Ruime zege De Graafschap op DZC’68

Ruime zege De Graafschap op DZC’68

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Graafschap heeft dinsdagavond de vriendschappelijke wedstrijd tegen eersteklasser DZC’68 met 0-8 gewonnen. DZC’68 won vorige week zaterdag de Achterhoek Cup en mocht als prijs aantreden tegen de stadsgenoot. Voor De Graafschap was het de tweede zege in de voorbereiding, eerder werd Quick Boys met 3-2 verslagen.

Op het goed bezochte Sportpak Zuid in Doetinchem was het halverwege al 0-4 door goals van Van der Heiden, Lammers, Haen en Hassan. In de tweede helft trad De Graafschap met een compleet nieuw elftal aan en liep het uit naar de 0-8 eindstand dankzij doelpunten van Bouihrouchane, Brittijn, Hardeman en Raterink.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |