App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zaterdag afscheidswedstrijd bij Terschuurse Boys

Zaterdag afscheidswedstrijd bij Terschuurse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Terschuurse Boys

Terschuurse Boys neemt zaterdag 15 juli op gepaste wijze afscheid van vier belangrijke krachten. Peter Overeem, Hans van Essen, Roy van de Veen en Tomas Vaarkamp krijgen een afscheidswedstrijd aangeboden. De wedstrijd op Sportpark Overbeek in Terschuur begint om 14 uur.

Mede dankzij de afscheid nemende vaste krachten was Terschuurse Boys de afgelopen seizoenen een stabiele derdeklasser. Peter Overeem stopt met voetballen, Hans van Essen en Roy van de Veen gaan komend seizoen in het derde elftal van Terschuurse Boys verder. Tomas Vaarkamp vertrekt naar de sterke tweedeklasser Valleivogels. De eveneens vertrekkende doelman Gerben Hilgers (NSC Nijkerk) en Johan Bouwman waren ook uitgenodigd voor de afscheidswedstrijd maar kunnen niet.

Komend seizoen speelt Terschuurse Boys in de derde klasse B.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |