App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SC Rheden begint al aan de voorbereiding

SC Rheden begint al aan de voorbereiding

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Derdeklasser SC Rheden begint dinsdagavond al aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van trainer John Farkas traint de hoofdmacht van de Rhedense fusieclub twee weken om zondag 23 juli met een oefenwedstrijd tegen het regioteam het eerste deel van de voorbereiding af te sluiten.

Op 13 augustus start het tweede blok en staan er oefenwedstrijden tegen vierdeklasser Angerlo Vooruit en vijfdeklasser De Hoven op het programma en wordt op zaterdag 26 augustus om de Rheden Cup gestreden.

Na het kampioenschap in de vierde klasse keert SC Rheden direct terug in de derde klasse. De KNVB heeft SC Rheden in de derde klasse B ingedeeld met verenigingen uit de regio Apeldoorn en Zutphen en verder onder meer met de dichtbijgelegen clubs SML, VDZ, VVO en GSV’38.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |