App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DZC’68 dinsdagavond tegen De Graafschap

DZC’68 dinsdagavond tegen De Graafschap

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DZC’68 speelt dinsdagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen De Graafschap. De Doetinchemse derby begint om 19:00 op het Sportpark Zuid van de eersteklasser.

DZC’68 won vorige week zaterdag de Achterhoek Cup door in de finale de toekomstige competitiegenoot SV Grol met 1-0 te verslaan door een doelpunt van Cas Evers. De hoofdprijs in de vorm van een oefenwedstrijd tegen De Graafschap kan dinsdagavond al worden uitgepakt.

De Graafschap speelde zaterdag op het sportpark van AD’69 in Doetinchem de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Het team van trainer Jan Vreman versloeg Tweede divisieclub Quick Boys uit Katwijk met 3-2.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |