Home Achterhoek Trainersduo voor vv Doetinchem

Trainersduo voor vv Doetinchem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Gelderlander meldt dat vierdeklasser vv Doetinchem voor volgend seizoen een trainersduo heeft aangesteld: Nico Berendsen en Geert Derksen zijn komend seizoen verantwoordelijk voor het eerste elftal op Sportpark De Bezelhorst.

Berendsen en Derksen werkten eerder drie jaar lang samen in Duitsland bij Spielvereinigung Kessel e.V. 1946 en een korte periode in Zevenaar bij SDZZ.

Het bestuur van vv Doetinchem besloot in maart het eerste elftal terug te trekken na meerdere incidenten, trainer Hans Hendriksen besloot daarna te stoppen. Met de nieuwe trainers wil de Doetinchemse vierdeklasser komend seizoen een nieuwe start maken. Voetbalvereniging Doetinchem is komend seizoen in de zware vierde klasse C ingedeeld met clubs uit de Achterhoek en Liemers.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |