App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Toch geen eerste elftal voor Vierhouten’82

Toch geen eerste elftal voor Vierhouten’82

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vierhouten’82 heeft voor komend seizoen toch geen eerste elftal ingeschreven. De club uit de gemeente Nunspeet was van plan om na een onderbreking van een jaar met het eerste elftal in de vijfde klasse een rentree te maken. Door onvoldoende spelers van niveau heeft het bestuur van Vierhouten’82 toch afgezien van een snelle herstart.

In het seizoen 2021/22 eindigde Vierhouten’82 op de twaalfde positie in de 4e klasse C met zeven punten. De voorlopig laatste wedstrijd van het vlaggenschip eindigde in een 1-1 gelijkspel tegen VV Barneveld. In 2014 promoveerde Vierhouten’82 na een gewonnen beslissingswedstrijd tegen AGOVV naar de derde klasse, vanaf 2016 werd er op Sportpark De Keet- Horsterhoek weer in de vierde klasse gevoetbald.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |