App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws John Kamphuis heeft snel een nieuwe club

John Kamphuis heeft snel een nieuwe club

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

John Kamphuis keert komend seizoen terug bij DVS’33. De inwoner van Putten is komend seizoen assistent-trainer bij de Derde divisieclub uit Ermelo. Tussen 2014 en 2017 was Kamphuis ook al assistent-trainer van DVS’33. Anderhalve week geleden werd bekend dat Kamphuis met onmiddellijke ingang vertrok bij Sparta Nijkerk omdat de samenwerking met hoofdtrainer Eric Speelziek niet optimaal verliep.

Kamphuis was in het verleden verder onder meer assistent-trainer bij SDC Putten en trainer van BAS en NSC Nijkerk. Vanaf de zomer van 2022 was Kamphuis bij Sparta Nijkerk actief als assistent-trainer.

Op de website van DVS’33 geeft Kamphuis een uitgebreide reactie: “Voor mij is het zeer verrassend dat ik aankomend seizoen bij DVS assistent-trainer mag zijn. Toen onlangs bekend werd dat mijn dienstverband bij Sparta Nijkerk plotseling eindigde nam Edmund direct contact op. Hij gaf duidelijk aan waarom ik van toegevoegde waarde kon zijn bij de Technische Staf. We kennen elkaar natuurlijk van mijn eerdere periode bij DVS, vandaar dat hij daar een beeld bij had. Daarnaast spraken Patrick en Jordi ook uit dat zij het prettig zouden vinden, als ik onderdeel zou gaan uitmaken van de staf. Alles bij elkaar gaf mij dit een prettig gevoel na een paar roerige weken. Daarnaast heb ik in mijn vorige periode ook altijd op een goede manier kunnen werken bij DVS. Doordat mijn dochter bij DVS speelde kwam ik nog regelmatig op de club de afgelopen jaren en heb daardoor ook altijd contacten gehouden met mensen binnen DVS. Ik ben blij dat ik zo vlak voor het begin van het seizoen nog de mogelijkheid krijg om hier weer aan te slag aan. Ik kijk uit naar de hernieuwde samenwerking.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |