Home Achterhoek Prognose: indeling derde klasse zondag (oost)

Prognose: indeling derde klasse zondag (oost)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Zaterdag worden de indelingen van de competities door de KNVB bekend gemaakt. Nog net even tijd om een mogelijke indeling voor de derde klasse van het zondagvoetbal te plaatsen:

VDZ
VIOD
DVV
VVO
FC Bergh
SML
Eldenia
Concordia Wehl
FC Trias
SDOUC
OBW
GSV’38
SC Rheden

De basis van deze competitie wordt gevormd door acht clubs uit de derde klasse B van dit seizoen: VDZ, VIOD, DVV, VVO, FC Bergh, SML, Eldenia en Concordia Wehl. De poule wordt aangevuld met FC Trias (3A), de degradanten SDOUC en OBW en de kampioenen GSV’38 en SC Rheden.

De noordelijke “Nijmeegse” derde klasse zou dan kunnen bestaan uit:

RKSV Driel
SCE
Quick 1888
Jonge Kracht
Brakkenstein
DVOL
GVA
SC NEC
Spero
Krayenhoff
DDV’23 (SVO’68/VVLK)
Groesbeekse Boys

In deze competitie van twaalf teams zitten zeven clubs uit de derde klasse C van afgelopen seizoen aangevuld met de degradanten SC NEC, Spero en Groesbeekse Boys en de promovendi Krayenhoff en DDV’23. In totaal dus vijf clubs uit Nijmegen.

De uit de vierde klasse gepromoveerde clubs VV Reünie en Sportclub Lochem kunnen in een competitie richting Apeldoorn en Deventer terecht komen met verder onder meer VV Ruurlo, Witkampers, AZC, Warnsveldse Boys, Beekbergen, Wijhe’92, Robur et Velocitas, KCVO, Overwetering en Colmschate’33.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |