Home Laatste Nieuws Zes nieuwe selectiespelers SDV Barneveld

Zes nieuwe selectiespelers SDV Barneveld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SDV Barneveld begint zaterdag 22 juli aan de voorbereiding op het tweede seizoen in de Vierde divisie. De club uit Barneveld heeft met Dick Kooijman een nieuwe trainer en begroet zes nieuwe spelers op Sportpark Norschoten, waar het hoofdveld momenteel gerenoveerd wordt.

Met Bas Pol (Otterlo) en Daniel Beerdsen (DTS Ede) maken twee keepers de overstap naar SDV Barneveld. Verder komen Lammer Roossien (VVOG) en Coen Temmink (uit de Verenigde Staten, daarvoor Scherpenzeel) naar Barneveld. Uit de eigen jeugd maken Jona Kolkman en Wessel Staring de stap naar de eerste selectie.

In de voorbereiding speelt SDV Barneveld vriendschappelijke wedstrijden tegen Katwijk, competitiegenoot Scherpenzeel, LRC Leerdam en Montfoort om op zaterdag 26 augustus in de Vierde divisie D te starten.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |