Home Laatste Nieuws Tegenvaller Scherpenzeel: aanwinst zegt af

Tegenvaller Scherpenzeel: aanwinst zegt af

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Danny de Leeuw heeft besloten om komend seizoen toch bij GVVV te blijven. Eind maart werd bekend dat de 33-jarige middenvelder komend seizoen VV Scherpenzeel ging versterken. De Vierde divisieclub uit Scherpenzeel laat vandaag echter weten dat ‘Danny ondanks toezeggingen terugkomt op zijn keuze om van club te veranderen’.

In de laatste periode van het seizoen heroverde de weer fitte Danny de Leeuw zijn basisplaats bij GVVV om met de club uit Veenendaal via de nacompetitie te promoveren naar de Tweede divisie. De Leeuw speelt al sinds 2014 bij GVVV.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |